en iyi turmeric için ürünler (5)

Zerdeçal, toz

Zerdeçal, toz

Kategori: Tek Baharatlar Tat ve Aroma: Ahşap-toprak kokusu, sıcak baharatlı, hafif biberli aroma ile acı bir tat sonrası Kullanım: Zerdeçal, birçok köri yemeğine tipik altın sarısı rengini verir, ayrıca pilav yemekleri, risotto, balık çorbası, chutney ve Kuzey Afrika kuzu yemeklerini baharatlandırmak için de kullanılır. İpucu: Toz, pişirme işleminin başında asla kavrulmuş olarak eklenmemeli veya çok uzun süre kaynatılmamalıdır, aksi takdirde yemek çok acı olur. İçindekiler: Zerdeçal Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, fıstık, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 50 g beyaz teneke kutuda
Zerdeçal

Zerdeçal

Kurkuma, bilimsel olarak Curcuma longa olarak bilinen, zencefilgiller (Zingiberaceae) familyasına ait çok yıllık bir bitkidir. Anavatanı Hindistan alt kıtası ve Güneydoğu Asya'dır. Bitki 1 metreye kadar boylanabilir ve uzun yaprakları ile sarı çiçekleri vardır. Ancak, kurkumanın en çok değer verilen kısmı, mutfak ve tıbbi özellikleri nedeniyle rizomlarıdır. Sayısız sağlık faydası nedeniyle kurkuma, yüzyıllardır geleneksel Ayurveda ve Çin tıbbında kullanılmaktadır. İçeriğinde, parlak sarı rengi ve güçlü antioksidan ve iltihap önleyici özellikleri ile bilinen Curcumin adlı bir bileşen bulunmaktadır.
BİO Zerdeçal Kökü DE-ÖKO-001 (Curcuma longa L.) Zerdeçal, Curcuma

BİO Zerdeçal Kökü DE-ÖKO-001 (Curcuma longa L.) Zerdeçal, Curcuma

BIO-Kurkumawurzel DE-ÖKO-001 aşağıdaki fraksiyonda mevcuttur: toz, filiz azaltılmış Baharatlar yalnızca sanayi ve ticaret için. Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin veya Satış Departmanımızla iletişime geçin. Sizin için HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE ekibi
Almanya'dan Bal

Almanya'dan Bal

Almanya'dan sertifikalı kalitede bal, ham madde olarak veya üretiminiz için tamamen hazırlanmış şekilde standart konteynerlerde, fıçılardan IBC'lere ve dökme ürünlere kadar sunulmaktadır. Rafine ve popüler çeşitlerden, kanola, ıhlamur veya orman balı gibi, gümüş çam, kiraz çiçeği veya deniz lavantası balı gibi nadir çeşitlere kadar. Sundugumuz ballar, arıcılarımız ve onların arı lokasyonları kadar çeşitlidir. Arıcılarımızı ve ballarını bu kadar özel kılan nedir? • Adil - Arıcılarımıza, hasat ve piyasa durumuna göre adil fiyatlar ödüyoruz, ayrıca ilgili çeşitlere göre de. • Yerel - Yerellik ilkesine göre tedarik ve pazarlama. Bölgeden bölgeye mal sunmak istiyoruz. Yerel balların ticareti, ürünlerimizin yaklaşık 2/3'ünü oluşturmaktadır. • Şeffaf - Genel piyasa şeffaflığını artırmak amacıyla, bağlı arı çiftlikleri, platformumuz aracılığıyla haftada bir otomatik olarak üretilen şeffaf ve dijital tabanlı piyasa raporları alıyor.
Arap Portakal Baharatı

Arap Portakal Baharatı

Kategori: Doğu Baharat Karışımları Tat ve Aroma: meyvemsi, az acı Bu meyvemsi karışım havuç, kabak ve soğanı sever ve pirinç ile kuskus yemeklerine mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Ayrıca balık (özellikle somon!) ve beyaz etle de harika bir uyum gösterir. İçindekiler: Kişniş, portakal kabuğu (yüzde 20), zerdeçal, zencefil, muskat, kakule, kimyon, karabiber, seçkin biber, acı biber, tarçın (Kanehl) Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, yer fıstığı, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 23 g beyaz teneke kutuda